sobota 12. září 2015

ARAD natural beauty | RECENZE

Krásný sobotní večer,
dnes jsem si pro vás připravila recenzi na ochranný krém na ruce od firmy ARAD natural beauty. Kosmetika Arad je vyjímečná tím, že její produkty obsahují minerály z Mrtvého moře a řasu Dunaliella. Všechny produkty jsou vyrobené v Izraeli, na jejímž území se Mrtvé moře nachází. Kosmetika Arad nabízí široké spektrum produktů od péče na obličej, pleťové masky, péče na tělo až po péči o vlasy.  Předností této kosmetiky jsou pozitivní účinky zejména v případech chronických dermatitid, atopického ekzému, lupénky, ale také odstraní projevy alergických reakcí a urychlí hojení drobných záděrek.
Teď k samotnému krému na ruce... 
Obecně mám problémy se suchou pokožkou, musím se často mazat krémy, nepoužívat mýdla která vysušují pokožku. Ze všech krémů, které jsem vyzkoušela má tento nejlepší účinky na mou pokožku. 

Po vymáčknutí krému z tuby je krém hutný, velice dobře se roztírá a ihned se vsakuje. Cítíte jak na rukou máte ochranný filtr a ruce jsou hebké na dotek. Má příjemnou vůni a co oceňuji, že nezanechává mastné ruce. Za mě má tento krém palec nahoru.

Cena krému se mění podle typů prodejců, seženete ho od 83kč do 169kč.
Doufám, že pro vás byla tato recenze alespoň trochu přínosná a někomu pomůže.

O čem mluvím:
http://www.arad-kosmetika.cz/ochranny-krem-na-ruce-250ml/ 

1 komentář: